Pronarët e pishinave po përgatiten për punën e verës

Prishtinë | 10 Maj 2021 | 21:34 | Nga Ekonomia Online

Pishinat private dhe ato publike kanë filluar përgatitjet për fillimin e sezonës së verës.

Udhëheqësit e këtyre bizneseve, po thonë se do t’i hapin ato me anë të një vendimi të marrë në shtator.

Shoqata e pishinave për ta diskutuar këtë çështje tashmë ka kërkuar takim me qeverinë e re, ndonëse ende nuk ka marrë një përgjigje.

Në rast se këtyre të fundit nuk iu lejohet puna, pronarët thanë se do të protestojnë duke mbyllur edhe kufirin me Shqipërinë.

Të ngjashme