Protesta e veteranëve përfundon me lule për policët

Prishtinë | 16 Qer 2022 | 17:46 | Nga Ekonomia Online

Veteranët e UÇK-së, kanë përfunduar protestën mbi tetë orëshe në oborrin e Kuvendit të Kosovës, duke shpërndarë lule për zyrtarët policorë që ishin në barrikadë.

Kështu veproi njëri nga veteranët protestues, duke thënë se zyrtarët policorë janë të popullit dhe kanë respekt për ata.

Ndërkohë, me përfundimin e protestës, policët kanë mbledhur mbeturinat në oborrin e Kuvendit të Kosovës.

Të ngjashme