PSD uron Fitër Bajramin: Themelet e një shoqërie të shëndoshë janë dashuria dhe përkujdesi për njëri-tjetrin

Prishtinë | 04 Qer 2019 | 10:43 | Nga Ekonomia Online

Partia Social Demokrate përmes një komunikate për medie ka uruar gjithë qytetarët e besimit islam për festën e Fitër Bajramit.

Komunikata e plotë:

Pas muajit të Ramazanit, i përcjellë nga devotshmëria e lartë dhe sakrifica e madhe, besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin. Kjo festë që përmbyllë muajin e agjërimit, ngrit në pikën më të lartë vlerën e solidaritetit. Përmes “zeqatit” jepet shembulli se si duhet t’ia shtrijmë dorën e ndihmës nevojtarëve, duke bashkëndjerë dhe ndarë të mirat me ta.

Janë këto vlera që duhet të jenë të pandashme nga çdo ditë e vitit. Vetëm kështu kultivohet ndjenja e përkushtimit të vazhdueshëm për një shoqëri të barabartë e të drejtë. Kjo mbanë gjallë shpresën për ditë më të mira. Dhe, është mesazh që të jemi sa më të virtytshëm.

Partia Socialdemokrate uron gjithë besimtarët myslimanë për Fitër Bajramin, me dëshirën për sa më shumë shëndet, mirëqenie e lumturi tek secili e te çdo familje. Le ta rikujtojmë edhe këtë ditë se themelet e një shoqërie të shëndoshë janë dashuria dhe përkujdesi për njëri-tjetrin. Le ta dëshmojmë që jemi pranë e për njëri-tjetrin. Gëzuar!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme