Qeveria miraton Projektligjin për Drogat, Substancat Narkotike dhe Substancat Psikotrope

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 15:32 | Nga Ekonomia Online

Kabineti qeveritar në mbledhjen e rregullt ka miratuar Projektligjin për Drogat, Substancat Narkotike dhe Substancat Psikotrope, raporton Ekonomia Online.

Zv. Ministri i Shëndetësisë, Granit Abdullahu, tha se ky Projektligj ka për qëllim rregullimin e kushteve, procedurave dhe mbikëqyrjen e veprimtarisë së barnave

Ky Projektligj bëhet që të mbrohet shëndeti publik dhe parandalimin e trafikimit me droga

“Projektligji për Drogat, substancat narkotike dhe substancat psikotrope, ka qëllim rregullimin e kushteve, procedurave dhe mbikëqyrjen e veprimtarisë së barnave me qëllim të mbroj shëndetin publik dhe parandalimin e trafikimit me droga”, tha Abdullahu, raporton EO.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme