Qytetarët ferizajas tashmë kanë mundësinë të lajmërohen në numrin 194, në rast se dyshohet për të prekur me Coronavirus

Prishtinë | 20 Mar 2020 | 11:58 | Nga Ekonomia Online

Qytetarët ferizajas tashmë kanë mundësinë të lajmërohen në numrin 194, për të gjitha rastet që dyshojnë se janë të prekur me virusin COVID-19 apo i njohur si Coronavirus. Kjo pasiqë me kërkesën e Ministrisë së Shëndetësisë, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Ferizaj vuri në dispozicion këtë numër emergjent për të reaguar menjëherë në rastet e dyshuara me COVID-19.

Njëkohësisht, ekipet profesionale te mjekëve vazhdimisht po ofrojnë shërbime shëndetësore për qytetarët e nga ku doli konstatimi i bazuar nga raportet e punës se Ferizaj ende nuk ka asnjë rast të konfirmuar me virusin COVID-19. Këtë konstatim shprehu koordinatori lokal për këtë çështje, njëkohësisht drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Bekim Ademi.

Apeli për të qëndruar në shtëpi, për të shmangur daljet e panevojshme është mëse i domosdoshëm për ta tejkaluar më lehtë këtë situatë.

Kujdes PO, panik JO!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme