Qytetet që do të mbesin pa rrymë në tri ditët e ardhshme

Prishtinë | 12 Gus 2016 | 18:57 | Nga

KEDS njofton konsumatorët do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë tri ditëve të ardhshme për shkak të disa punimeve të cilat do të realizohen në rrjet.

Ndërprerje të energjisë elektrike do të kenë disa zona në komunat e Kosovës, si Prishtinë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj e Pejë.

Ky është njoftimi i plotë i KEDS

Gjakovë

1.

Më 13.08.2016 ( e shtunë ) në NS 35/10 kV Malishevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dragobili (Kodi: 82082006 ) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragobili, Maralia, Maxharri, Astrazubi, Goriqi, Janqishta, Shkoza, Pagarusha e Kervacari.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të projektit “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2015“, LOT 8 Gjakova për arsye të bartjes së përçuesit.

2.

Më 13.08.2016 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Bizneset (82000020) nga ora 12:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ETC, Bazeni Behari, Pompat e Radoniqit, Sylt, Drini Company, Gurëthyesi GEO MINERAL, Azem Sopaj, Jaha Petrol dhe KEDS.

Arsyeja e shkyçjes: demontim/montimi i shtyllës se dislokuar me kërkesë të KK Rahovecit.

3.

Më 14.08.2016 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

· Ana 10kV e fushës lidhëse të T1 dhe T2 prej orës 08:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kompleksi Inkubatori, Pallati sporteve, Marin Barleti, Fehmi Agani, Musa Zajmi, Gj.N.Kazazi, Dëshmorët e lirisë, Ëashingtoni, Anton Qeta, Londra, Migjeni,fsh.Brekoc, Vogove Zhub Goden), Nëna Tereza, Qazim Bakalli, rruga tranzite Ali Pashë Tepelena- Skenderbeu, fsh.Bistazhin Damjani,Pnishi, Gerqine Rogove Dol, Kusar etj.

Shkyçja bëhet për Montimin e ndërprerësit në fushën gjatësore lidhëse.

Prishtinë

1.

Më 13.08.2015 ( e shtunë ) në NS NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16021005) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët,Llukovci, Poterrki dhe Llapushniku.

Shkyçja bëhet për shkak të vendosjes së konzollave, izolatorëve dhe përçuesit.

2.

Më 13.08.2015 ( e shtunë ) në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010 ) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Godishnjaku, Lluzhani, Shakovica, Sallabaja, Majaci, Zhegrova, Lupçi I Epërm, Popova, Potokët, Sibovci, Penuha, Mulliri privat Lluga, Penuh Termoplast, Sibovc i Ulët (Riadi) dhe Lluzhani.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorëve – rritje e fuqisë.

3.

Më 13.08.2015 ( e shtunë ) në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012 ) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranqa, Perani, Bajqina, Dobratini, Revuqa, Pakashtica, Bradashi, Perani, Katunishta.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorëve – rritje e fuqisë.

4.

Më 15.08.2016 në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçen:

Dalja 10 kV Nr.16 SH.M.” 28 Nëntori” (11000003) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Kasollat, rr. Haxhi Zeka, rr. Çamëria, rr. Nazim Gafurri, rr. Antigona Fazliu, Enti Statistikor.

Dalja 10 kV Nr.28 Muzeu 1 (11000011) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Taslixhja, Blloku i Banesave, Muzeu, rr. A.Rrustemi.

5.

Më 15.08.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ballofci (14000008) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakinicë, Turiçicë;

· Dalja 10 kV Llausha (14000013), prej orës prej 12:00 deri në orën16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë.

6.

Më 15.08.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shtrubullova(16021004) prej orës 12:00 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri.

· Dalja 10 kV Poklek i Ri(16021007) prej orës 08:00 – 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku i Ri, Korrotica e Ulët, Korrotica e Nalte, Zabel i Ulët, Komoran Kryqi, Banesat Poklek, Hib Petrol, Nobel Hotel, Bardh Avdullahu dhe Mehdi Ferat Xhoka.

7.

Më 15.08.2016 në NS 35/10 kV Besi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Progovci(10013012) nga ora 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci, Raskova dhe Bakshi.

8.

Më 15.08.2016 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Më 15.08.2016, në NS 110/10(20 ) kV Prishtina 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J21 Apollonia (10000013) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Universiteti AAB, Kompania Rrmoku, Gllareva, Kompania Agani (përpunimi i drurit), Shtypshkronja te Universiteti AAB, Fabrika e dritareve të plastikës afër Universitetit AAB.

Arsyeja e shkyçjes: revizion në daljen 10 kV.

9.

Më 15.08.2015 në NS NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16021005) prej orës 10:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Xhamia, Ferronikli 1, Çikatovë e Vjetër, te Pazari, te Qorovitët, te Seferovitët, te Koperativa Bujqësore, lagjja e Bajraktarëve, te Morinët.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i trafostacionit të ri, nga kompania G3 Inxhiniering te Çikatova e Vjetër-Morinët, Drenasi-2.

Mitrovicë

1.

Më 13.08.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

· Dalja 10 kVShipoli (71075001) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxherëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashër i Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e shtyllave 10kV dhe demontimi.

2.

Më 15.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

· LP Qytet dhe Fshatra (73000003) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TMK-1, TMK-2, Podrangja, Dobërlluka, Sllatina, Banjska, Pasoma, Tërllobuqi, Smrekonica;

· Dalja 10kV Novolani(73000005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin vendbanimet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari, Mihaliqi;

· Dalja Ekstra (73000006) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin vendbanimet: Pegaj, Studime, Sfaraçak.

· Dalja 10kV Maxhunaj (73000011) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Nadakofc, Sfaraqak i Ulët, Pestoaë, Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli, Sllakofc.

3.

Më 15.08.2018, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shipoli(71075001) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxherëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli fsh Shipol, Vaganicë, Vërrnicë fsh Pirqë, Frashër I Vogël.

· LP 10 kV Tjegullorja (Kodi:71075007) nga ora 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tjegullore, qyteti (një pjesë) dhe konsumatorët komercialë.

· LP 10 kV Stadioni (Kodi:71075009) nga ora 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Migjeni, Stadioni, Zhabar i Ulët.

4.

Më 15.08.2016, në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llausha (74000011) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja III, Lagja “Tjegullore e Vjetër”, Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Klladernicë, Turiqec, Kopiliq i Ulët, Aqarevë, Burojë, Vojnik, Izbicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion në daljen 10 kV.

5.

Më 13.08.2016, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shipoli(71075001) prej orës 10:30 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashër i Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e shtyllave 10kV dhe demontim.

Ferizaj

1.

Më 15.08.2016 në NS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV QMI(41047008) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Suhadoll, Lepi, Radevë, Llugë, Lagjja e Re.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10 kV.

2.

Më 15.08.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Gadimja (41000013) nga ora 08:00 deri në orën 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babush i Muhaxherëve, Gadimja e Ulët, Gadimja e Epërme, Vrella, Plitkoviqi, si dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i trafostacionit të ri.

3.

Më 15.08.2016 në TS 110/10 kV Lipjani do të shkyçet:

· LP 10 kV Drejtimi i Kraishta (41000002) prej orës 09:30 – 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ribar, Kraisht, Godanc, Bregu i Zi dhe Varigovc.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i daljeve 10kV.

4.

Më 13.08.2016 në TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

· LP 10 kV Drejtimi i Sillosit(40041001) prej orës 9:30 – 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rahovicë, Sazli, Softaj, Pojatë, Talinoc i Muhaxherëve, Fusha e Madhe, rr. Driton Islami.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i daljes 10kV.

Pejë

1.

Më 15.08.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Jashanica (52000003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jashanica, një pjesë e Klinavcit, Pompa e benzinës Pograxha,Pograxha komplet,Jelloshi, Resniku, Dushi, Gjurgjeviku I Madh, Shtavica, Ujmiri, Dobërdoli, Siqeva 1 dhe 2.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i rrjetit.

2.

Më 15.08.2016 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Qyteti 2 (51000013) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tregu i Gjelbër, Tregu i gjësendeve të vjetra, Qendra Zejtare, Hamam Xhamia, pjesa deri te Rrokaqielli (nuk përfshihet Rrokaqielli), pjesa deri te Çarshi Xhamia.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i rrjetit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme