Ramosaj: Do t’i furnizojmë më ujë të ambalazhuar fshatrat që iu ndalua përdorimi i ujit të pijshëm

Prishtinë | 16 Kor 2021 | 12:38 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka apeluar që banorët e fshatrave që furnizohen më ujë nga rezervuari në Drenoc për të cilin Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka thënë se janë gjendur baktere koliforme dhe E.coli.

Ai ka thënë se zgjidhja për këto fshatra do të jetë furnizimi më ujë të ambalazhuar.

Ramosaj ka njoftuar se banorët e vendbanimeve të tjera të Deçanit mund ta përdorin ujin e pijshëm.

Të ngjashme