Raportohet një person i zhdukur në Prishtinë

Prishtinë | 26 Mar 2020 | 10:53 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh bën të ditur se një femër ka raportuar se bashkëshorti i saj mashkull  kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Ismet Krasniqi” në Prishtinë.

“Rr. Ismet Krasniqi, Prishtinë 24.03.2020-12:10. Me 25.03.2020 ankuesja femër kosovare ka raportuar se bashkëshorti i saj mashkull, kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij”, bëhet e ditur në raport. 

Të ngjashme