Ratifikohen dy marrëveshje ndërkombëtare në Kuvendin e Kosovës

Prishtinë | 19 Nën 2021 | 11:09 | Nga Ekonomia Online

Kuvendi i Kosovës ka miratuar dy marrëveshje ndërkombëtare.

Për ratifikimin e “Amendamentit nr. 1 të Marrëveshjes financiare për IPA 2018, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian, kanë votuar 83 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Ndërsa, për ratifikimin e Marrëveshjes së kredisë në mes të Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Bankës Evropiane për Investime për financimin e Projektit “Reagimi i Kosovës ndaj pandemisë COVID-19 për NVM-të”, kanë votuar gjithsej 83 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Ratifikimi i këtyre marrëveshje është mbështetur edhe nga opozita. 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme