Reagon Berisha: Në teorinë e sigurisë “sulmet” kibernetike dhe ato fizike kanë dallim

Prishtinë | 26 Qer 2022 | 11:58 | Nga Ekonomia Online

Më herët është raportuar se kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, ka njoftuar policinë se është kërcënuar nga kryetari i Nismës, Zafir Berisham përmes telefonit, i cili dyshohet t’i ketë thënë se do ta ngreh zhag nëpër Prizren, para se ta prishin koalicionin, për shkak të drejtorëve të zgjedhur në shkollat atje dhe “të dashurave” të tyre.

Lidhur me këtë rast, ka reaguar Berisha, përmes një postimi në facebook, duke thënë se sulmet kibernetike dhe ato fizike kanë dallim.

“Në teorinë e sigurisë ‘sulmet’ kibernetike dhe ato fizike kanë dallim”, duke e përcjellë me një fotografi ku shihet me telefon në dorë.

Të ngjashme