Rexhepi: Është kënaqësi kur takon të rinj vizionar

Prishtinë | 18 Sht 2019 | 20:26 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i shoqatë “Miqtë e Amerikës” përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka bërë të ditur se ka takuar përfaqësuesit e rrjetit të OJQ-ve “Ora” Ferizaj.

“Sot në lokalet e shoqatës “Miqtë e Amerikës”, ishin përfaqësuesit e rrjetit të OJQ-ve “Ora”, Ferizaj me të cilët zhvilluam një takim shum konstruktiv.
Në takim kuptova për aktivitetin e radhës që do të ndërrmer ku rrjet së shpejti”.

“Idea ishte shum e qëlluar për qka I përgëzova në takim dhe i sygjerova që pavarësisht pengesave, materiale apo të natyrave tjera që mund tu dalin MOS TË NDALEN.
Është knaqësi kur takon të rinj vizionar.”

Të ngjashme