Rrënimi i shtëpive në fshatin Hade (Foto)

Obiliq | 06 Mar 2017 | 13:12 | Nga

Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe komunës së Obiliqit nën asistimin e Policisë së Kosovës, janë duke rrënuar shtëpitë e banorëve të fshatit Hade.

Në një publikim të Forumit për Iniciativë Qytetare (FIQ) njofton se “po detyrohen banorët me dhunë të shpërngulen nga vendbanimet e tyre, si dhe për të mbuluar dëmet dhe krimin ekonomik që ka përcjell procesin e zgjerimit 7 të mihjeve”.

Banorët e Hades po kundërshtojnë ashpër dëbimin e tyre nga shtëpitë.

Image may contain: 1 person, sky, cloud and outdoorImage may contain: 3 people, people standing, cloud, sky, outdoor and natureImage may contain: sky, cloud and outdoorImage may contain: 4 people, people standing, cloud, sky, outdoor and natureImage may contain: 2 people, cloud, sky, mountain, outdoor and natureImage may contain: cloud, sky and outdoorImage may contain: 3 people, people standing and outdoorImage may contain: sky, cloud and outdoorImage may contain: people standing, sky, cloud and outdoor

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme