Rrënohet një mbindërtim ilegal në Prishtinë

Prishtinë | 15 Pri 2021 | 13:44 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria e Inspektoratit e Komunës së Prishtinës ka rrënuar sot një mbindërtim ilegal në lagjen Bregu i Diellit.

Sipas një postimi të Kryetarit Shpend Ahmeti bëhet e ditur se qysh prej fillimit të punimeve, inspektori i zonës i ka ndjekur të gjitha procedurat ligjore, por nuk është përfilluar nga pala.

“Pas shkeljes së vendimit për ndërprerje të punimeve, është nxjerrë vendimi për rrënim, me ç’rast pala ka pas afat disa ditë për ta rrënuar vet mbindërtimin. Meqë një gjë e tillë nuk ka ndodhur dhe afati ka kaluar, vendimi u zbatua nga inspektorët përkatës përmes kompanisë së kontraktuar për rrënime”, ka shkruar Ahmeti.

Postimi i plotë:

Rrënim i mbindërtimit ilegal
Drejtoria e Inspekcionit, Sektori i Ndërtimit, ka rrënuar sot një mbindërtim ilegal në lagjen Bregu i Diellit. Në rastin në fjalë, qysh prej fillimit të punimeve, inspektori i zonës i ka ndjekur të gjitha procedurat ligjore, por nuk është përfilluar nga pala.
Pas shkeljes së vendimit për ndërprerje të punimeve, është nxjerrë vendimi për rrënim, me ç’rast pala ka pas afat disa ditë për ta rrënuar vet mbindërtimin. Meqë një gjë e tillë nuk ka ndodhur dhe afati ka kaluar, vendimi u zbatua nga inspektorët përkatës përmes kompanisë së kontraktuar për rrënime.

May be an image of outdoors
May be an image of outdoors
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme