Sa mund të gjobitet “vajza e prokurorit”, sipas avokatit Koci

Prishtinë | 23 Kor 2022 | 13:02 | Nga Ekonomia Online

Avokati Arianit Koci, thotë se vajza e cila u bë virale me sjelljet e saj në komunikacion dhe kërcënimin ndaj këmbësores “se e ka babin prokuror” mund të dënohet me gjobë të madhe.

Koci ka thënë se me video-incizimin e vajzës ku shihet duke e ofenduar këmbësoren në Prishtinë, policia është efikase në raste të tille raporton Express.

“Gabimi në vendkalim të këmbësorëve i kësaj vajze është i patolerueshëm. Për sjellje të mos flasim. Por, edhe zonja nuk ka vepruar mirë. Nuk bllokohet komunikacioni, sidomos nëse je me fëmijë, për me të kërku falje, një individ i paedukatë. Thjesht, e ke videon dhe rastin e raporton në polici. Policia në këto raste është shumë efikase.  Jam i bindur që kjo vajza do të dënohet me gjobë të madhe”, ka shkruar Koci.

Të ngjashme