Shala nënshkruan vendimin për mbeturina jo të rrezikshme

Prishtinë | 14 Pri 2017 | 17:29 | Nga

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala sot nënshkroi VENDIMIN me Nr. 22 dhe Nr. prot 1988/17 datë 14.04.2017 me titull: Vendimi për Regjistrin dhe Regjistrimin e Zotëruesit të Mbeturinave-Tregtarit dhe Ndërmjetësit për Mbeturina jo të Rrezikshme

Ky vendim pasi i ka kaluar të gjitha procedurat dhe në pajtim me Ligjin Nr. 03/L-189 për Administratën Shtetërore të Republikës së Kosovës dhe duke u bazuar në rregulloren Nr. 02/2011 për Fushat dhe Përgjegjësitë Administrative të zyrës së Kryeministrit dhe Ministrive si dhe në pajtim me Ligjin për Mbeturina Nr. 04/L-060.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme