Shala për rastin e gjuajtjes me armë në odën e Limajt: Drejtësia vendosi në mënyrë selektive

Prishtinë | 01 Mar 2019 | 18:11 | Nga Ekonomia Online

Gzim Shala nga Instituti i Kosovës për Drejtësi në “Express Intervistën” në KTV, ka thënë se drejtësia ka vepruar në mënyrë selektive kur ka shqiptuar vetëm 1 mijë e 700 euro gjobë për ministrin Dardan Gashi dhe ish kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku dhe 2 mijë e 400 euro për ministrin Endrit Shala, të cilët u gjykuan sot për gjuajtje me armë në odën e zëvendëskryeministrit Fatmir Limajt.

“Rasti që ka ndodhur sot me dy ministrat dhe ish-kryetarin e Skenderajt nuk është lajm i mirë por as i rrallë. Sot është konfirmuar që sistemi i drejtësisë vepron në mënyrë selektive”, ka thënë Shala.

Ai ka shtuar se në Kosovë drejtësia shikon se kush po gjykohet dhe jo për çka po gjykohet.

“Prokurori i rastit është deklaruar që do të kontaktojë me kolegët që të koordinohet për hapat e radhës, pasi është kontaktuar se a është dënimi i duhur. Drejtësia shikon se kush po gjykohet dhe jo për çka po gjykohet”, ka thënë ai.

Të ngjashme