130 mijë euro nga BERZH-i për fëmijët me kancer

Prishtinë | 12 Kor 2018 | 15:49 | Nga

Në Klinikën e Pediatrisë, përkatësisht në Repartin e Hemato-Onkologjisë, sot është bërë ceremonia e dorëzimit të çekut, me rastin e mbarimit te fushatës shumë të suksesshme te stafit të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për fëmijët me kancer në QKUK.

“Çeku i është dorëzuar organizatës Care for Kosovo Kids, e cila për disa vjet ka ndihmuar dhe ndihmon me terapi fëmijët me kancer.

Në këtë ceremoni morën pjesë, drejtori i SHSKUK, dr. Basri Sejdiu, Neil Taylor, shef i Zyrës së Berzh për Kosovë, Sevim Cinci, nga OJQ, Care For Kosovo Kids, drejtoresha e Pediatrisë, dr. Drita Telaku, dr. Violeta Grajqevci, shefe e Hemato-Onkologjisë dhe stafi i repartit”, thuhet në njoftimin për media.

Stafi nga zyrat e BERZH-it në Prishtinë, Tiranë dhe Londër, kanë mbledhur rreth 80,000 euro për fëmijët me kancer gjatë vitit të kaluar, të cilat janë rritur me një donacion shtesë prej 50,000 € nga BERZH-i në Londër.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme