440 operacione për 3 muaj, në Kirurgjinë Plastike në QKUK

Prishtinë | 04 Maj 2022 | 14:21 | Nga Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor, Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se në tre muajt e parë të këtij viti janë realizuar 440 operacione në Klinikën e Kirurgjisë Plastike Rekunstruktive dhe Estetike, në QKUK.

Kirurgët plastik kanë kryer 1mijë e 889 vizita ambulantore, kurse në sallën e Klinikës Emergjente janë kryer 164 intervenime kirurgjike dhe 485 konsultime-vizita emergjente.

Të ngjashme