71 pacientë të hospitalizuar me Covid-19 në Kosovë, 4 në gjendje të rëndë

Prishtinë | 17 Tet 2021 | 10:18 | Nga Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit në klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme në trajtim janë 71 pacientë nga COVID-19, prej tyre 32 me oksigjeno-terapi dhe 4 në mjekim intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 9 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë

Spitali i Prizrenit, 3pacientë

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Gjilanit, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

Të ngjashme