89 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitale e klinika

Prishtinë | 29 Kor 2022 | 10:56 | Nga Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se ​89 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Në Klinikën Infektike aktualisht janë të shtruar 27 pacientë.

Ndërkaq, në mjekim intensiv qendror janë tre pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 27 pacientë

Mjekimi Intensiv Qendror, 3 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjilanit, 14 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë

Të ngjashme