94 pacientë me Covid-19 në ShSKUK, 21 të tjerë janë post-Covid

Prishtinë | 22 Jan 2022 | 09:43 | Nga Ekonomia Online

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 115 pacientë, prej tyre 94 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 21 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 41 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 4 pacientë, raporton Ekonomia Online

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 37 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë post-covid
Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë
Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 17 pacientë
Spitali i Gjakovës, 13 pacientë
Spitali i Pejës, 5 pacientë
Spitali i Prizrenit,3 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë
Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Të ngjashme