Covid-19: 78 pacientë po trajtohen në ShSKUK

Prishtinë | 23 Qer 2021 | 12:38 | Nga Ekonomia Online

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 78 pacientë, thotë raporti i punës për datën 23 qershor 2021.

Nga ta, 20 janë të konfirmuar pozitivë, 56 me oksigjeno-terapi , ndërkaq 2 pacientë vazhdojnë të jenë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Në QKUK janë të shtrirë 60 pacientë:

12 të konfirmuar me COVID-19

45 me oksigjeno-terapi

1 në gjendje të rëndë

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 12 pacientë, 1 në gjendje të rëndë + 13 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë

Klinika e Pulmologjisë, 35 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 18 pacientë

1 në gjendje të rënduar

8 të konfirmuar pozitivë


11 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 3 pacientë.

Të ngjashme