Ja disa nga këshillat se si të mbrohemi nga Pneumonia e re Coronavirus “Novel Coronavirus Pneumonia- NCP”

Prishtinë | 09 Shk 2020 | 14:21 | Nga Ekonomia Online

Këto janë disa nga këshilla për mbrojtje nga Pneumonia e re Coronavirus “Novel Coronavirus Pneumonia- NCP” (Përgatitur në shqip nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, Zyra në Kosovë)

Pas çdo teshtitje apo kollitje, është e dosmosdoshme që të pastrohen duart, gjatë kujdesit për të sëmurët, para gjatë dhe pas përgaditjes së ushqimit, para ngrënies, pas përdorimit të toaletit dhe kur duart janë dukshëm të papastërta.

Andaj çdo njeri duhet tu përmbahet këtyre këshillave, në mënyrë që të mbrohemi nga Pneumonia e re Coronavirus “Novel Coronavirus Pneumonia- NCP”.

Fotografia e Ministria e Shëndetësisë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme