Këtyre moshave u takojnë 30 viktimat e sotme të Covid-19 në Kosovë

Prishtinë | 10 Sht 2021 | 15:37 | Nga Ekonomia Online

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 30 viktima si pasojë e COVID-19.

Viktima ma e re në 24 orëve të fundit është një grua nga Prizreni e moshës 30-39. Një viktimë nga Vushtrria i moshës 40-49.

Ndërsa 7 viktima të moshës 50-59. 4 nga viktimat janë nga Prishtina, 1 nga viktimat nga Skenderaj, 1 nga viktima është nga komuna Ferizaj dhe 1 nga komuna e Prizrenit.

6 viktimat janë të moshës 60-69. 1 nga viktimat nga komuna e Gllogocit, 1 nga viktimat nga Lipjani, 1 nga viktimat nga Prizreni, 1 nga viktimat nga Rahoveci, 1 nga viktimat nga Vushtrria dhe 1 nga komuna e Prishtinës.

11 viktima janë të moshës 70-79 vjeçare. 2 nga viktimat janë nga Prizreni, 2 nga Gjilan, 1 nga Gjakovë, 1 nga Kamenica, 1 nga Skenderaj, 1 nga Gllogoc, 1 nga Ferizaj dhe 1 nga Prishtina.

4 viktima janë mbi moshën 80-vjeçare. 2 nga viktimat janë nga Prishtinë, 1 nga Suhareka dhe 1 nga Ferizaj.

Të ngjashme