Klinikat interne që shërbyen për Coronavirus i kthehen normalitetit

Prishtinë | 12 Jan 2021 | 15:00 | Nga Ekonomia Online

SHSKUK-ja ka njoftuar se klinikat Interne të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, (Klinika e Endokrinologjisë, Gastroenterologjisë, Hematologjisë, Nefrologjisë dhe Reumatologjisë), pritet që së shpejti t’i kthen punës normale në hapësirat e tyre.

Sipas njoftimit, kjo pasi që për disa muaj ato hapësira u shfrytëzuan për trajtim të rasteve me COVID-19, e njohur si Njësia COVID/3.

SHSKUK thotë se në këto hapësira është bërë pastrimi, dezinfektimi dhe në koordinim me shërbimin për infeksione brendaspitalore dhe Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike do të merren strishot dhe do të bëhet hulumtimi i air-ndotjes.

Të ngjashme