Më pak se 100 pacientë në trajtim nga Covid-19

Prishtinë | 13 Tet 2021 | 14:21 | Nga Ekonomia Online

Ka shënuar rënie numri i pacientëve të spitalizuar nga COVID-19.

Bazuar në raportin e datës 13 tetor 2021, në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, në trajtim janë 92 pacientë që po marrin shërbime shëndetësore nga COVID-19, prej tyre 60 me oksigjeno-terapi dhe 4 në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 19 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 5 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 25 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë
Spitali i Prizrenit, 5 pacientë
Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
Spitali i Gjilanit, 9 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 8 pacientë
Spitali i Ferizajt, 12 pacientë

Të ngjashme