Në QKUK dhe spitale po trajtohen 38 pacientë me Covid, dy prej tyre të intubuar në intensivë

Prishtinë | 17 Gus 2022 | 10:42 | Nga Ekonomia Online

Klinika e Gjinekologjisë nuk ka paciente të infektuar me Covid-19, ndërkaq 38 pacientë janë duke u trajtuar me Covid-19, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës,  sipas raporteve të datës 17 gusht 2022.

Raporti i datës 17 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 9 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste të intubuara

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Të ngjashme