Një foshnjë po trajtohet për COVID në Klinikën e Neonatologjisë

Prishtinë | 07 Gus 2022 | 11:17 | Nga Ekonomia Online

Një foshnjë me COVID-19 është duke marrë trajtim mjekësor në Klinikën e Neonatologjisë në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Në ShSKUK janë duke u trajtuar edhe 90 pacientë të tjerë me koronavirus, dy nga të cilët ndodhen në mjekim intensiv me oksigjeno-terapi.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 22 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 12 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 4 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnjë

Spitali i Gjakovës, 18 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 8 pacientë

Të ngjashme