Numri i pacientëve të shtrirë me Covid-19 në spitalet e Kosovës

Prishtinë | 04 Gus 2022 | 09:20 | Nga Ekonomia Online

70 pacientë janë duke marrë trajtim mjekësor nga Covid-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 4 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 16 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 8 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 12 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

Të ngjashme