Oda e Mjekëve të Kosovës pranohet në Asamblenë e Përgjithshme të Komitetit të Përhershëm të Mjekëve Evropian

Prishtinë | 10 Nën 2018 | 15:31 | Nga Ekonomia Online

Asamblea e Përgjithshme e Komitetit të Perhershëm te Mjekëve Evropian ka miratuar anëtarësimin e Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga Oda e Mjekëve të Kosovës, si anëtare vëzhguese, me status të barabartë me të gjitha shtetet që nuk janë anëtare të BE-së.

“Përkundër vështërsive, sfidave dhe pengesave në këtë proces, puna, mundi dhe angazhimi i OMK-së ka sjellë rezultat konkret në forcim të përfaqësimit ndërkombëtar dhe marrëdhënieve me organizatat simotra”, ka njoftuar Oda e Mjekëve të Kosovës.

Të ngjashme