Operacionet në QKUK ​janë kryer dhe po kryhen normalisht

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 09:28 | Nga Ekonomia Online

Në bazë të konfirmimit të Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv Qendror, të gjitha sallat operative kirurgjike në QKUK kanë punuar normalisht, duke përfshirë edhe ​programin​ e planifikuar të operacioneve.

ShSKUK ka ndërmarrë masat e nevojshme për funksionim normal të sallave operative,  në bazë të informacioneve të sotme nga​ klinikat kirurgjike edhe ditën e sotme, operacionet po kryhen normalisht.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme