Pija për lehtësim të tretjes

Prishtinë | 09 Pri 2019 | 13:25 | Nga Ekonomia Online

Përveç faktit që fryrja dhe efekti i saj anësor mund të jenë të padëshirueshme kur jemi në shoqëri, ajo gjithashtu shkakton ngërçe në lukth.

Përveç ushqimit të përtypur pamjaftueshëm, atë e forcojnë edhe disa karbohidrate të caktuara dhe laktoza.

Megjithatë, ekzistojnë bimë të cilat, për shkak të nxitjes së krijimit të enzimave të nevojshme për tretje më efikase të ushqimit dhe të cilat baktereve që krijojnë gazra u lënë më pak ‘lëndë djegëse’

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme