Protesta e mjekëve, Ministria e Shëndetësisë mbushet policë

Prishtinë | 10 Tet 2016 | 11:13 | Nga

Mjekët që po protestojnë për të dytën ditë, po kërkojnë nga Ministria që ta anulojë konkursin e fundit për specializantë pasi dyshojnë se përzgjedhja e tyre është bërë duke mos marrë parasysh kriteret e vendosura.

Shumë pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vendosur në korridoret dhe mjediset e jashtme të Ministrisë së Shëndetësisë për shkak të protestës së disa mjekëve në këtë objekt.

Mjekët që po protestojnë për të dytën ditë, po kërkojnë nga Ministria që ta anulojë konkursin e fundit për specializantë pasi dyshojnë se përzgjedhja e tyre është bërë duke mos marrë parasysh kriteret e vendosura.

Deri në këtë moment, askush nga Ministria nuk ka dalë t’i takojë./Lajmi.net/

1

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme