Rritet edhe më shumë numri i pacientëve me COVID në spitale dhe QKUK

Prishtinë | 02 Shk 2022 | 10:17 | Nga Ekonomia Online

Rritet edhe më shumë numri i pacientëve me COVID në spitale dhe QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në spitalet rajonale dhe klinikat COVID në QKUK janë në trajtim mjekësor nga Covid-19 236 pacientë.

Sipas SHSKUK’së, 232 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19 pozitiv, 1 pacient i negativizuar dhe 3 të pakonfirmuar.

152 pacientë janë me oksigjeno-terapi, në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 12 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 87 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive,12 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 11 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 15 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 6 pacientë

Spitali i Prizrenit, 15 pacientë

Spitali i Pejës, 23 pacientë

Spitali i Gjakovës, 20 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 18 pacientë

Spitali i Ferizajt, 7 pacientë

Spitali i Gjilanit, 20 pacientë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme