Sevdije Rexhepaj nga Suhareka ka nevojë për ndihmë

Prishtinë | 06 Mar 2020 | 19:28 | Nga Ekonomia Online

Sevdije Rexhepaj, 54-vjeçare nga Suhareka është diagnostifikuar me Leukemi Akute.

Kërkohet ndihmë urgjente për trajtim jashtë vendit, pasi që shuma është e papërballueshme për familjen.

Shuma e nevojshme është 150 mijë euro.

Llogaria është në emër të vajzës, Arbërie Rexhepaj.

Xhirollogaria: 1502040002819573

Swift Code: RBKOXKPR

Iban: XK05

Numër kontaktues: +38349624874 dhe +38349412241

Të ngjashme