ShSKUK: 6 pacientë me koronavirus, 29 post-covid

Prishtinë | 04 Jan 2022 | 14:00 | Nga Ekonomia Online

Në klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 6 pacientë të konfirmuar me koronavirus dhe 29 të tjerë post-Covid.

Bëhet e ditur se me oksigjeno-terapi janë 8 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 2 pacientë me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 2 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid
Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë me maskë oksigjeni
Spitali i Prizrenit, 1 pacient
Spitali i Pejës, 3 pacientë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme