ShSKUK hapë konkurs për 12 drejtorë të QKUK-së, këtu mund ta keni konkursin

Prishtinë | 22 Tet 2021 | 18:42 | Nga Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës dy ditë më parë ka hapur konkurs për 12 drejtor të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Në këtë konkurs po kërkohet drejtor i Klinikës për Sëmundje Ngjitëse, drejtor për Klinikën e Pulmologjisë, për Klinikën e Kardikirurgjisë dhe Kardilogjisë Invazive, drejtor i Klinikës së Kirurgjisë Plastike, Rekonstruktime dhe Estetikë, Klinikës së Otorinolaringologjisë, Biokimisë Mjekësore, drejtor për shërbimin e Klinikës Emergjente, Anestezionit dhe Mjekimit Intenziv, Klinikën e Neurokirurgjisë, Neurologjisë, Klinikën e Gastroentrologjisë me Hepatologji si dhe Klinikën e Endrokrinologjisë.

Kontrata është tre vjeçare. Duke klikuar KËTU mund të gjeni konkursin.

Të ngjashme