ShSKUK njofton për gjendjen e pacientëve në klinika dhe spitale

Prishtinë | 11 Jan 2022 | 10:13 | Nga Ekonomia Online

Në klinikat Covid-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe Spitalet e Përgjithshme janë në trajtim mjekësor kanë 19 pacientë të konfirmuar me Covid pozitivë dhe 23 post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 8 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid

Të ngjashme