Ushqimet që duhet t’i hani gjatë festave

Prishtinë | 15 Qer 2018 | 08:36 | Nga

Tryeza gjatë festave është e mbushur me një shumëllojshmëri ushqimesh ndaj të cilave ju nuk mund të rezistoni.

Për të pasur një dietë të shëndetshme dhe gjatë këtyre ditëve ekzistojnë pjata me pak kalori, mjafton te keni pak vëmendje dhe te dini te zgjidhni me te përshtatshmet pa hequr dore nga asgjë.

Lista e ushqimeve që ju ndihmojnë për një dietë të mirë gjatë festave janë:

Peshku

Mishi

Perimet

Frutat

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme