Komuna e Prishtinës ndan 120 bursa për studentët

Prishtinë | 11 Nën 2019 | 13:52 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Prishtinës ndanë 120 bursa për studentët që studiojnë në universitetet publike në Kosovë.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik.

Aplikacioni merret dhe i plotësuar dorëzohet në sportelet e katit përdhesë të Komunës së Prishtinës (ndërtesa e vjetër), çdo ditë pune prej orës 10:00 deri 15:00.

Më poshtë gjeni kriteret për aplikim për bursën komunale:

Postimi i plotë:

“Komuna e Prishtinës ndanë 120 bursa për studentet e studentët që studiojnë në universitetet publike të Kosovës, për vitin akademik 2019 /2020”.

“Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik. Aplikacioni i kërkesës merret dhe i plotësuar dorëzohet në sportelet e katit përdhes të Komunës së Prishtinës (ndërtesa e vjetër), çdo ditë pune prej orës 10:00 deri 15:00”.


Të ngjashme