Nga sot fillon mësimi në distancë për gjuhën turke dhe boshnjake

Prishtinë | 30 Mar 2020 | 11:12 | Nga Ekonomia Online

Ministria në Arsimit Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar së në kuadër të organizimit të mësimit në distancë, nga sot fillon mësimi në gjuhën turke dhë boshnjake.

Njoftimi i plotë i MASHTI-t

Ne kuader te procesit te zbatimit te mesimit ne distance per nxenesit kosovare, Ministria e Arsimit, Shkences, Teknologjise dhe Inovacionit (MAShTI) ju njofton se nga e sot, me date 30 mars 2020, do te filloje transmetimi i permbajtjes mesimore edhe per nxenesit me arsimim ne gjuhen turke dhe boshnjake.

Prej ores 12:30 ne RTK 2 do te kete video-ligjerata per lendet Gjuhe Turke dhe Matematike per klasat 1 – 5.  Ndersa prej ores 15:30 ne RTK 2 do te kete video-ligjerata per lendet Gjuhe Boshnjake dhe Matematike per klasat 1 – 5.

Keto materiale mesimore do te transmetohen  edhe permes ueb faqes zyrtare https://emesimi.rks-gov.net, permes se ciles shkohet ne kanalin e MAShTI-t ne Youtube edhe ne gjuhet turke dhe boshnake/

MAShTI iu uron te gjithe nxenesve mesim te kendshem dhe shume shendet, dhe kerkon nga prinderit dhe mesuesit bashkepunim ne realizimin me sukses te mesimit nga distanca!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme