Shpallen fituesit për 17 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

Prishtinë | 09 Kor 2019 | 16:34 | Nga Ekonomia Online

Ju prezantojmë listat e fituesve e vendeve të para në Garën Nacionale për Dituri, niveli komunal për 17 komuna.

Të gjithë nxënësit pjesëmarrës të komunave në fjalë janë garues për nivelin e garave republikane të diturisë që do të mbahet më 12 korrik 2019 në hapësirat e kampusit të kolegjit AAB. 

Të gjithë fituesit e kësaj gare pajisen me certifikatë nga Qeveria e Republikës së Kosovës, rrjedhimisht nga Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, në të cilën është i shënuar dedikimi i veçantë i Ismail Kadaresë, dhe një set librash në vlerë prej 50 eurosh. Ndërsa, nxënësit/shkollat që nuk kanë pasur konkurrent në nivelin komunal, kualifikohen drejtpërdrejt në nivelin republikan të garës dhe nuk marrin çmime në nivelin komunal, por vetëm në atë shkollor.

Bashkëngjitur gjeni listat e fituesve të nivelit komunal për 17 komuna.

https://knkrs.rks-gov.net/assets/cms/uploads/files/Lista%20e%20Fituesve%20e%20vendeve%20te%20para%20-Niveli%20Komunal-%20Gara%20Nacionale%20n%C3%AB%20Dituri.pdf

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme