Si do t’i përballojnë masat e reja anti-Covid, Qendrat Tregtare?

Prishtinë | 06 Pri 2021 | 19:01 | Nga Ekonomia Online

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID – 19, në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Por këto masa, Aleanca Kosovare e Bizneseve po i konsideron si joracionale dhe të dëmshme për ekonominë e Kosovës.

Sipas AKB-së, ato do të shkaktojnë humbje të mëdha te operatorët e ndryshëm ekonomik dhe siç thotë ai ato nuk do të mbulohen asnjëherë.

Por, si do t’i përballojnë këto masa sidomos Qendrat Tregtare, mësoni në video-intervistën më poshtë:

Të ngjashme