700 euro gjobë dhe konfiskim malli për të pandehurin që deshi t’i ikte doganimit

Prishtinë | 17 Gus 2018 | 11:07 | Nga

Gjykata Themelore e Prizrenit ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me iniciale S.M. nga Mamusha për shkak se ka kryer veprën penale shmangia nga pagesa e tarifave të detyrueshme doganore, njofton kumtesa nga Gjykata, transmeton Koha.net.

I akuzuari S.M., është shpallur fajtor dhe është dënuar me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 6 (gjashtë) muaj.

Dënimi, me pëlqimin e të akuzuarit, zëvendësohet me gjobë në shumën prej 700 euro, si dhe marrjen-konfiskimin e 39.712 litra vaj hidraulik,1.155 litra vaj dhe 7.990 poqa elektrik 100W si objekt i veprës penale.

S.M., më 04.05.11.2013, në Mamushë , me qëllim që vetës apo personit tjetër t’i mundësojë shmangie nga pagesa e tarifave tatimore mallin që e bartte.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme