Aktakuzë për kontrabandë mallrash dhe ryshfet

Prishtinë | 15 Qer 2021 | 15:11 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Departamenti Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit me iniciale D.I.

Aktakuza është ngritur për shkak se është vërtetuar dyshimi i bazuar mirë se i pandehuri D.I. ka kryer veprat penale “Kontrabandë me mallra” dhe veprën penale “Dhënia e ryshfetit”.

Prokuroria Speciale ka propozuar në aktakuzë që pas administrimit të të gjitha provave në shqyrtim gjyqësor, i pandehurit të shpallet fajtor për veprat penale, që i vihet në barrë dhe të dënohet sipas ligjit.

Të ngjashme