Aktakuzë për veprën penale, shtytja për kryerjen e veprave terroriste

Prishtinë | 24 Sht 2021 | 13:58 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër të pandehurit me inicialet K.P.

Prokuroria njofton se i pandehuri K.P., akuzohet për kryerjen e veprën penale “Shtytja për kryerjen e veprave terroriste” nga neni 134 të KPRK-së dhe “Shtytja për kryerjen e veprave terroriste në vazhdim” nga neni 134 lidhur me nenin 77 të KPRK-së.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme