Aktet gjyqësore do të publikohen në Gazetën Zyrtare

Prishtinë | 15 Jan 2020 | 15:46 | Nga Ekonomia Online

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Skender Çoçaj, priti në takim Drejtorin e Zyrës për Publikimin e Gazetës Zyrtare në Zyrën e Kryeministrit, Naser Canolli dhe Koordinatorin e kësaj zyre, Fehmi Stublla.

Në takim u diskutua rreth bashkëpunimit të KGjK-së me zyrën në fjalë me qëllim të publikimit të akteve gjyqësore në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës. Duke vazhduar bashkëpunimin në këtë drejtim, kjo zyre planifikon trajnimin e stafit në të gjitha gjykatat për publikim të akteve gjyqësore në Gazetën Zyrtare, pasi që vitin e kaluar janë trajnuar përfaqësuesve të noterëve dhe disa gjyqtarëve nga Gjykatat Themelore.

Kryesuesi Çoçaj ka mirëpritur këtë aktivitet dhe aktualisht një zyrtar i Këshillit Gjyqësor të Kosovës është i angazhuar si anëtar i grupit punues për hartimin e koncept dokumentit të Gazetës Zyrtare.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme