Arrestohen një i dyshuar për dhunimin e një të miture

Prishtinë | 18 Nën 2022 | 17:24 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se ka arrestuar një të dyshuar për dhunimin e një të miture.

Gjatë ditës së djeshme e mitura ishte raportuar e humbur nga familjarët e saj, ndërsa sot në mëngjes e mitura është paraqitur në shkollë.

Sipas policisë e mitura (13 vjeç) në polici ka deklaruar se gjate kohës sa ka qene e zhdukur (një natë) ka qëndruar në shoqërim me një person të moshës madhore (19 Vjeç) me te cilin kanë pas lidhje intime, sipas policisë marrëdhëniet intime me personat nën moshën 16 vjeç është vepër penale , një veprim I tillë I plotëson elementet e veprës penale “ Dhunimi”, andaj policia menjëherë ka filluar veprimet , e kane identifikuar dhe arrestuar të dyshimtin H.B. /19 vjeç.

Njoftimi i plotë:

Arrestohen një i dyshuar për veprën ‘Dhunim’

Prizren, 18 Nëntor 2022

Me date 17.11.2022, në orët e vona, një e mitur është raportuar si e zhdukur nga familjarët e saj.

Me datë 18.11.2022, ne mëngjes e mitura paraqitet ne shkollë, nga familjarët njoftohet policia se vajza e raportuar si e zhdukur është paraqitë në shkollë.

E mitura (13 vjeç) në polici ka deklaruar se gjate kohës sa ka qene e zhdukur (një natë) ka qëndruar në shoqërim me një person të moshës madhore (19 Vjeç) me te cilin kanë pas lidhje intime, marrëdhëniet intime me personat nën moshën 16 vjeç është vepër penale , një veprim I tillë I plotëson elementet e veprës penale “ Dhunimi”, andaj policia menjëherë ka filluar veprimet , e kane identifikuar dhe arrestuar të dyshimtin H.B. /19 vjeç.

I dyshuari pas shoqërimit në polici dhe në prezence të avokatit mbrojtës të caktuar sipas detyrës zyrtare ka konfirmuar pohimet e viktimës që ka pas lidhje intime me viktimën.

Me urdhër të Prokurorit kujdestar rasti cilësohet Dhunim.

I dyshuari me vendim të Prokurorit kujdestar ndalohet në ndalim policor për 48 ore.

Të ngjashme