Arrestohet një i dyshuar për grabitje në Skenderaj

Prishtinë | 03 Gus 2021 | 12:02 | Nga Ekonomia Online

Policia  e Kosovës ka arrestuar një person të kërkuar për veprën penale “Grabitje”.

Sipas policisë i dyshuari është arrestuar në një fshat të Skenderajt, teksa për të gjykata kishte lëshuar urdhër arrest.

“Sot me datë 03.08.2021 policia në Skenderaj ka realizuar urdhëresën me nr. ED.nr.99/21, ku në njërin nga fshatrat e Komunës së Skenderajt pas identifikimit, zyrtarët policorë kanë arrestuar të dyshuarin Z.V, shtetas i Republikës së Kosovës, i cili ishte në kërkim me urdhër arrest të lëshuar nga Gjykata  kompetente për veprën penale ’’Grabitje’’”, thuhet në njoftim.

Policia në Skenderaj arreston personin e kërkuar me urdhëresë  të gjykatës.

Stacioni Policor në Skenderaj, krahas punës dhe angazhimeve të vazhdueshme në ruajtjen e rendit publik dhe parandalimin e veprave penale, në vazhdimësi është duke realizuar edhe ekzekutimin e  urdhëresave të lëshuara nga gjykata.

Sot me datë 03.08.2021 policia në Skenderaj ka realizuar urdhëresën me nr. ED.nr.99/21, ku në njërin nga fshatrat e Komunës së Skenderajt pas identifikimit, zyrtarët policorë kanë arrestuar të dyshuarin Z.V, shtetas i Republikës së Kosovës, i cili ishte në kërkim me urdhër arrest të lëshuar nga Gjykata  kompetente për veprën penale ’’Grabitje’’.

 Pas arrestimit dhe përfundimit të procedurave policore, sipas urdhëresës së gjykatës  i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Të ngjashme