Bilanci i së shtunës: 44 aksidente dhe rreth 1.000 tiketa trafiku

Prishtinë | 27 Maj 2018 | 13:33 | Nga

Gjatë ditës së djeshme kanë ndodhur 44 aksidente komunikacioni.

Po ashtu, 4 persona janë arrestuar, ku tre prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajte të dënimit.

Referuar raportit 24 orësh të Policisë, nga 44 aksidente, gjysma (20) ishin me të lënduar ndërsa pjesa tjetër (22) pa të lënduar.

Të shtunën policia shqiptoi edhe 955 tiketa trafiku.

Ndërsa dje kishte më pak aksidente, por më shumë të arrestuar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme